Bröllop

 

P R I S E R

Det går bra att stuva om i paketen så det passar er; bara fotningen sker i sammanhängande moment. (Moms inkluderad i pris).

PAKET 1 I detta paket ingår porträttfotografering. Före vigseln är att rekommendera för att slippa onödig stress, men ni väljer såklart helt själva. Ni får ca 60 st bilder. 7.990 kr

PAKET 2 Detta paket passar perfekt för porträttfotografering, vigsel och kyrkbacke. Ni får ca 100 st bilder. 9.990 kr

PAKET 3 Detta paket passar perfekt för förberedelser, porträttfotografering, vigsel och kyrkbacke. Ni får ca 140 st bilder. 12.990 kr

PAKET 4 Detta paket passar perfekt för förberedelser, porträttfotografering, vigsel, kyrkbacke, brudskål, festlokal med dukning och början på middagen. Ni får ca 200 st bilder. 17.990 kr


Bildleverans Ni får både högupplösta bilder (används vid framkallning) samt webbanpassade bilder (används digitalt; ex. Instagram och Facebook).

“Good to know”

• Maila mig vilket paket ni är intressserade av samt vilket datum ni gifter er så återkopplar jag snart.

• En bokningsavgift skickas i samband med att avtalet tecknas på 25% av bröllopspaketet, slutfakturan skickas i samband med bildleveransen. Bokningsavgiften garanterar er ert datum.

• Jag är bosatt i Stockholm men reser gärna till önskad ort (resekostnader utanför Stockholm tillkommer). 

“Stina gjorde ett helt underbart jobb som fotograf på vårt bröllop! Hon hon var en trygg hand som såg till att vi hela tiden kände oss lugna och coola, vilket betydde mycket. Stina har en otrolig talang för att hitta vackra, starka vinklar.. Vi har tittat många gånger på hennes bilder och hittar hela tiden nya detaljer som hon fångat. En samling otroliga klackar som bildar ett grafiskt mönster mot parketten och brudklänningen, ögonblick mellan våra vänner och släktingar som vi själva aldrig annars sett… Varje komposition är så unik och genomsyrad av Stinas blick och stil”.

Anna & Jimmy Reuterwall

 

“Stina som fotograf var magisk och professionell i sitt sätt att hitta vackra, unika platser och positioner som verkligen visade VÅR personlighet. Hon är lugn med en enorm portion humor som lockade fram det bästa hos oss i en vanligtvis spänd och lite nervös situation”

Ann-Sofie & Göran Bergort