Bröllop

Kära brudpar! 🖤
Med gedigen erfarenhet av att fotografera bröllop är jag en mycket trygg hand att hålla i när det verkligen gäller. Tillsammans skapar vi en oförglömlig dag.


Kärleksfull info
Jag utgår från Sthlm men reser gärna (resetillägg utanför Sthlm). Självklart ses vi på ett digitalt HEJ innan den stora dagen. Samtliga bilder levereras digitalt både högupplösta för framkallning och webbanpassade för SoMe.

P R I S E R
Samtliga paket går att stuva om så det blir precis som ni önskar. Moms är inkluderat i pris.

Paket 1
Ca 3 h fotografering
Passar perfekt för exempelvis; first look, porträtt, vigsel, kyrkbacke med mingel och följe/gruppbilder.
100 bilder
Pris 11.900 kr

Paket 2
Ca 6-8 h fotografering
Passar perfekt för exempelvis; förberedelser, first look, porträtt, vigsel, kyrkbacke med mingel, följe/gruppbilder, brudskål med mingel o dukning.
200 bilder
18.900 kr

Paket 3
Ca 10-12 h fotografering
För er som vill fånga ALLT! Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, kyrkbacke med mingel, följe/gruppbilder, brudskål med mingel, dukning, middag och festen.
300 bilder
24.900 kr

Story Anna & Jimmy

”Stina gjorde ett helt underbart jobb som fotograf på vårt bröllop! Hon var en trygg hand som såg till att vi hela tiden kände oss lugna och coola, vilket betydde mycket. Vi har tittat många gånger på hennes bilder och hittar hela tiden nya detaljer som hon fångat. Varje komposition är så unik och genomsyrad av Stinas blick och stil”.
Anna & Jimmy Reuterwall