Bröllop

Med gedigen erfarenhet av att fotografera bröllop är jag en trygg hand att hålla i när det verkligen gäller. Tillsammans skapar vi en oförglömlig dag. Välkomna!

h

h

Bra att veta..
Jag utgår från Stockholm men reser gärna till er (reseersättning utanför Stockholm).
Självklart ses vi på ett digitalt HEJ först.

h

PRISER
Samtliga paket går att skräddarsy; både gällande moment och antal bilder. I pris ingår: moms, ett digitalt hejmöte, fotografering, efterabete och leverans. Bilderna levereras inom max 3 veckor. Jag finns med er hela vägen för stöttning och tips.


LILLA PAKETET – 13.900 kr
3-4 h fotografering
Exempelvis; first look, porträtt, vigsel, ”kyrkbacke” med tillhörande mingel och gruppbilder.
120 digitala bilder


MELLANPAKETET – 19.900 kr
6-8 h fotografering
Exempelvis; förberedelser, first look, porträtt, vigsel, ”kyrkbacke” med tillhörande mingel och gruppbilder, brudskål med mingel samt bilder på dukning och andra detaljer.
200 digitala bilder


STORA PAKETET – 24.900 kr
10-12 h fotografering
För er som vill fånga ALLT! Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, ”kyrkbacke” med tillhörande mingel och gruppbilder, brudskål med mingel, dukning och andra detaljer, middag, tårta och början på festen.
300 digitala bilder


"Stina gjorde ett helt underbart jobb som fotograf på vårt bröllop! Hon såg till att vi hela tiden kände oss lugna och coola, vilket betydde mycket. Varje komposition är så unik och genomsyrad av Stinas blick och stil". Anna & Jimmy 

Stories:

Följ med brudparet (och ännu en lycklig arbetsdag för mig) i en serie bilder; hoppas att det väcker inspiration och längtan. Om ni vill se fler stories är det bara att höra av er! Klicka på galleriet för att se bilderna större.

h

M A L I N & K R I S T I A N, Dalarna

Här är ett urval av mina egna favoritbilder från alla år som bröllopsfotograf; från de pirriga förberedelserna till den röjiga, euforiska festen! Klicka på bild i galleriet för att bläddra igenom i egen takt.